MAGISKA ASCOT FRÅN NEWPORT…

Igår kom bästa leveransen från Newport!

Känner mig lätt lyriskt över hur stylish vår sittbänk blev och som en bonus skapades lite ordning. Egentligen passar väl både den tunga härliga linjalen och brevstället bättre borta vid arbetshörnan men samtidigt måste man ju tänka på hur man lever och vi hanterar precis all post här i köket. Det blir liksom den naturliga mötesplatsen när man kommer hem och då står man där och sprättar brev, bläddrar i reklamtidningar mm. Jag brukar bli fullkomligt tokig över alla dessa sprättade kuvert och högar av räkningar mm… Men nu skall det bli ändring på det! Att det just nu bara sitter bästa presentkortet där gör ju inte saken sämre men det kommer snart vara fullt av räkningar skall ni se 😉

Killen bakom dessa fantastiska produkter är 25-åriga Niklas Liljeblad som tidigare samarbetat med några av Sveriges ledande företag i inredningsbranschen och nu har han alltså i samarbete med Newport tagit fram den här fullkomligt fantastiska kollektionen, Ascot… Hur coolt är inte det när man är så ung?! Jag är helt otroligt imponerad och tyngden i dessa produkter är bara såå magisk!

Niklas grundläggande filosofi bakom kollektionen var att låta klassiska produkter anta nya dimensioner och uttryck genom reflektioner och nya möten mellan olika material. Att låta mässing reflekteras i en annan metall, som här hos brevstället, gav ett helt nytt uttryck och i detta fall en produkt där det är omöjligt att fånga alla dimensioner ur en enda vinkel. Man vill bara sitta och titta på det… Det är så vackert! Love it!

Jag älskar dessutom hur den här tunga linjalen funkar alldeles utmärkt som en brevpress, så snyggt på alla härliga inredningsmagasin. Nu får vi helt enkelt bara invänta att klockan blir sådär 18, då tänker jag hoppa upp här med ett glas bubbel och öppna brev med en alldeles extra lyxig känsla..

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.