RÄTT BESLUT OCH LITE BADRUM

Hej lördag!

Alltså wow, känner mig så otroligt glad över att fått spendera den med min fina familj… Ni som hängt med ett tag vet att jag hyrde in mig i vår lokala blomsterhandel där jag hade en liten hörna med våra barnkläder… Tanken var god men det blev väl inte riktigt lika bra i praktiken. Dels hade vi väldigt liten yta vilket gjorde det svårt att visa våra kläder och dels hade jag inte någon möjlighet att ha ett lager där. Dessutom tog det så mycket tid från familjen. Jag har så många projekt ändå så när dagarna i butiken var klara fortsatte jobbet här hemma vilket helt enkelt blev lite mycket. Vi kör ju självklart på så att det ryker på Decided.se och i den planerade sommarbutiken i älskade Bovallstrand.

Såå, i morse hade jag möjlighet att hänga här och bada barn och mysa i solljuset, så otroligt härligt 🙂 Jag får ofta frågor kring badrummet och jag har berättat om det här på bloggen tidigare men vi kör igen då ni har varit många som undrat och funderat.

Golvet heter Voltaire Viskning och kommer från MarrakechDesign. Det är verkligen ett otroligt skönt golv med en alldeles sidenmatt yta som är underbar att sätta fötterna på, speciellt med lite mysig golvvärme under. Vi har valt att ha det här i badrummet men det funkar lika bra i en hall eller runt en eldstad. Dessutom kan jag verkligen rekommendera er att titta in i deras härliga butik då de har mängder av färger och mönster att välja bland, love it!

Den vita badrumsmattan kommer från Tine K och biobänken som skymtar till höger i bild har jag köpt på Överjärva Antik medan badkar och den gamla fina vågen kommer från Överjärva byggnadsvård. Badkaret heter Poseidon och är ett toppenbadkar om man vill få plats många på en och samma gång, våra barn älskar att bada ihop och då är ett stort badkar perfekt! Kommoden är ett skåp från Indiska som vi hittade precis innan de slutade sälja unika möbler, är så otroligt glad att vi hann knipa det då det passar så fint ihop med golvet. Handfatet som monterades på har jag för mig är från Swedbergs och samtliga blandare samt toaletten kommer från Badex och är inhandlade på Inneform här i Täby.

Minivippen kommer från NK och korgen är TineK. 

Nu kommer snart M hem med nya fina klädställningar från Granit som skall användas till vårt lilla showroom här hemma… de kommer dessutom passa perfekt i sommarbutiken. Ha en härlig dag nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.