MOST INSPIRING BY STYLIGHT

Det är lillördag och här skall firas…

Känner mig sådär galet glad att tillsammans med ett skönt gäng kreativa tjejer utnämnas till, The 10 Most Inspiring Swedish Interior Influencers av Stylight…

Många av de här härliga tjejerna följer jag själv och älskar att inspireras av deras bloggar och Instakonton. Det är ju det här som är så otroligt kul med alla sociala kanaler! Att vi tillsammans skapar en härlig mix av stilar och inredningsidéer och når ut till och inspireras av varandra.

Jag har så mycket roliga och spännande projekt här hemma framöver och massa kul samarbeten på gång. Dessutom har jag fått mängder av mail från er gällande förslag på mitt nya projekt Monday Funday så vi kommer nog ha riktigt roliga måndagar framöver 🙂 Men fortsätt gärna att bomba mig med fler idéer.

Världens största tack till er som följer mig, peppar, sprider massa kärlek och får mig att ständigt våga utmana mig själv och prova nya idéer 🙂 Ni är bäst!

Skål och Kram!

1 reaktion på ”MOST INSPIRING BY STYLIGHT”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.