LE PETIT PRINCE OCH JAG

Ja, egentligen har jag ju hängt med två små prinsar här på eftermiddagen, den där galet blåögda Thierry vill ju alltid vara på plats och hänga med oss. Den andra, underbara Vilhelm, var så trött efter förskolan idag, alldeles rosig på kinden somnade han i min famn redan kl 18. Vi får väl avvakta och se om han helt enkelt bara var trött eller om det är något annat på gång.

Mysigt är det i alla fall, det där att kunna styra över tiden igen och hänga mer med mina barn. Idag cyklade vi hem genom snöregn och så fort vi kom innanför dörren ville min prins göra en kopp te (läs oboy, han blandar ihop de där dryckerna en smula ;-)) Det bästa han vet är att få krypa upp på marmorbänken i köket, ställa en kopp i Nespressomaskinen och själv trycka på knappen för varm mjölk. Så med det i magen, en varm famn och massa tända ljus var det kanske inte så konstigt att han somnade.

Nu skall jag fixa lite middag till två hästtjejer och en man som snart dimper ner här i vårt casa och efter det väntar läggdags och lite jobb för mig. Älskar när vardagarna känns sådär härligt avslappnade och man slipper alltför mycket stress.

Ha en mysig kväll bästa ni!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.