nu händer det – dags att släppa taget

Fredag igen, känns ju helt galet men så är det. Och vilken dag det har varit! Känns som om jag inte gjort annat än att packa ljuvliga posters till er (och fina kläder såklart)… Helt otroligt men något av motiven har redan sålt slut och många har bara enstaka kvar. Mysigt har det i alla fall varit och nu på morgonen bestämde jag mig för att Vilhelm skulle få jobba med mig idag, det är så otroligt härligt att ha honom hemma.

Tjejerna dök upp efter lunch då de slutar tidigt på fredagarna och idag skulle de hem och förbereda sig inför helgens stora äventyr, de skall åka på läger! Alltså de var så taggade och samtidigt lite nervösa men det var ingenting mot vad jag var! Det känns så galet stort att de skall åka iväg och sova borta i två dagar, de är som om de båda två blev fem år äldre på en dag. Jag vet, det är helt naturligt men jag är så otroligt van att ha dem nära hela tiden. Denna stress och oro tog ut sig i ett pedantiskt och frenetiskt packande. Strumpor ströks (på riktig, gör det alltid när jag blir nervös), listor skrevs och följdes slaviskt när det väl var dags att packa ner allt.

 

Efter bad och packning passade vi på att fika lite i glasverandan, det här är nog världens godaste kakor, som en blandning mellan chokladbröd och kladdkaka ungefär. Helt galet sega och smarriga, lovar att återkomma med recept någon dag!

Den här lilla ljuvligheten passade på att ta sig en tuppis i fåtöljen när jag strök strumpor som värst men vaknade lagom till kakorna, bra luktsinne kanske 😉 Tur att han är kvar här hemma nu när älsklingarna har susat iväg, vad skulle jag göra utan åtminstone ett litet barn att snuffa på?!

Här skall det snart bli massa gott, hör hur M fixar ute i köket…

Kram på er och ha en riktigt mysig fredagskväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.