hannnasänglar i Leva&bo

Hej lördag!

Idag slår jag upp tidningen och läser om… mig 🙂 Det som är lite extra kul är att jag faktiskt är lika nyfiken som ni på vad det står då jag hade 40 graders feber när intervjun gjordes. Ha ha, ibland är tajmingen inte helt perfekt… Minns den där veckan i någon form av töcken då både lilla Lovisa och jag var helt sänkta av influensan.Nu tassar Vilhelm och vi omkring här och fixar lördagsfrukost med croissanter, bär, ägg och mys… Älskar lata helgfrukostar utan stress och hets. Idag tänkte vi dessutom hitta på något kul med Vilhelm som ju blivit ensambarn under helgen. Än så länge ser han inte alls tjusningen i det utan saknar sina tjejor som han säger. I morse när han upptäckte att de inte var hemma utbrast han;

Men mamma, jag älskar ju mina tjejor!

Bästa sängkläderna i luftigt tvättat linne från Lovely Linen by Kardelen. Här blandar jag Misty Cloud med Misty Ocean för en härlig vårkänsla. Sov ett alternativ till en sänggavel använder jag deras kuddar i storleken 80*80.

Man blir ju helt varm i hjärtat av dessa underbara kommentarer, speciellt när man vet att de kan se lite annorlunda ut ibland. Den där syskonkärleken som är så stark men samtidigt prövas hela tiden i massa vardagstjafs.

Vi tänkte i alla fall hitta på något som riktar sig till honom, som nummer tre är det lätt att man bara får hänga på de äldre syskonens alla äventyr men idag är det alltså Vilhelm som kommer få stå i centrum! Härligt att få skämma bort honom lite extra.

Ha en riktigt härlig lördag!

Kram

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.