trainspotting på viggbyholms stationscafé

Så vad hittade vi på idag då? Det blev ett besök på Bögs Gård där vi tittade på hästar, kossor, kaniner, grisar och får. Vilhelm tyckte nog att de flesta djuren var ganska smutsiga och lät lite för mycket men när han hittade kaninerna blev han nöjd, de var väldigt söta. Efter det lilla äventyret susade vi vidare mot vårt favoritcafé här i Norrort, Viggbyholms stationscafé.

Det är verkligen en riktig pärla med helt fantastiskt bröd och mängder med godsaker och härliga luncher. Jag är extremt svag för deras yoghurt och det blir nästan alltid en oavsett om det är frukostdags eller ej. Som en bonus lagas allt från grunden med utvalda, närodlade och ekologiska råvaror vilket ju såklart känns toppen. Har man dessutom en liten gosse som älskar tåg så kan det inte bli bättre. De kommer ju inte så ofta men tillräckligt många gånger per besök för att han skall gå därifrån nöjd och tågmättad.

Den lilla grusplanen utanför där man kan sitta ute när solen skiner är dessutom omringad av en söt liten blomsterhandel och en alldeles underbar leksaksaffär, Barnens Handelsbod som i sig är värda en liten promenad hit. Faktum är att jag ofta brukade rulla vagn hit när Vilhelm var liten och jag var föräldraledig.

Har ni vägarna förbi Viggan rekommenderar jag absolut att ni besöker denna lilla oas.

Ha en mysig lördagskväll! Själv skall jag bli helgbortskämd med lyxig middag skapad av M och lite av de där underbara franska bubblorna…

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.