vårfix i trädgården

Vilken underbar söndag det blev, riktig sommarvärme och vi hann med att pyssla i trädgården och beskära träd som fullkomligt grott igen de senaste åren när vi byggt hus och renoverat. Skall bli skönt att snart få påbörja projekt trädgård. Ni är säkert några där ute som precis som vi haft stora maskiner i trädgården och vet vad det gör, huh… Egentligen skall man ju vänta lite med beskärningen men det får bli som det blir, träden balanserar upp sig till nästa år och vi får ta hand om eventuella vattenskott då.

Vilhelm ville såklart vara med och fixa han också så han sprang in och hämtade sin såg och sedan var det bara för mig att vakta honom när han klättrade omkring bland grenarna och låtsassågade.

Våra fina grannar passade dessutom på att hjälpa oss fälla flaggstången så att vi kunde få ner en stackars vimpel som trasslat till sig högst upp och vägrade lossna. Äntligen kan vi hissa flaggan igen vilket vi såklart gör just nu då vi firar hemkomsten av våra härliga tjejer som kommer hem från lägret just nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.