bästa sommarkitet

 

 

Hej torsdag!

Idag kör vi VAB här hemma med en förkyld Lovisa som vilar lite och förhoppningsvis kommer pigga på sig under dagen. Om inte annat kommer hon tankas ordentligt av det härliga solljuset som fullkomligt forsar in här i huset, vilka fantastiska vårdagar vi haft det senaste.

Var ju inne i stan igår och passade på att träffa supertrevliga Annika som har en av mina absoluta favoritbutiker, Spiti, inne vid S:t Eriksplan.

Jag kommer såväl ihåg när de hade sin första lilla butik på Rörstrandsgatan i Birkastan och jag som ung 20-åring brukade drömma om deras skinnpuffar och mosaikbord. Några år senare när M och jag köpte vår första gemensamma lägenhet målades väggarna mörkröda och både puffar, det drömmiga bordet och en snäckskallampa flyttade in, det var inredningskärlek!

Så, när vi stod där i butiken igår visade Annika den här fullkomligt underbara utlottningen som hon kör på Instagram just nu tillsammans med Reunion Maria. One lucky winner får alltså den här fantastiska väskan, ett par supersnygga sandaler och en galet härlig sjal!

Det är ingen tävling som jag är inblandad i men jag känner mig bara tvungen att tipsa er… Får sådana härliga sommarvibbar och tycker helt enkelt att det är en för bra chans för er följare att bli snuvade på 🙂

Kika in hos @butikspiti på Instagram för att se hur ni gör för att delta.

Lycka till!

 

 

Stråväska med flätat skinnhandtag, Reunion Home
Snygg och rymlig stråväska med handtag i flätat naturläder. Handgjord i Marrakech i Marocko.

Bredd ca 58 cm, höjd exkl handtag ca 35 cm. Bredd i botten ca 30 cm.
Måtten varierar något eftersom varje väska är gjord för hand.

 

 

 

Sandal i naturläder no 2 natur, Reunion Home

Snygg sandal i mjukt naturfärgat läder med gummisula. Handgjord av skomakare i Marrakech.
Lädret är från början något ljusare än på bilden, men som allt naturläder mörknar det med tiden och får en vacker yta.

 

 

1 reaktion på ”bästa sommarkitet”

  1. Hi Hannah,the sandals in the picture are from Skiathos,Greece.You can read the name Matohandro(it’s written in Greek and it’s the greek name for evil eye).Skiathos is a Greek island in the Aegean sea.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.