vi avslutar på ylvas våffelstuga

 

Idag var det dags för de sista åken och då gäller det att njuta så mycket det bara går. När de här tjejerna får välja betyder det ett besök hos Ylvas Våffelstuga i Lindvallen. Jag förstår dem verkligen, det här är ett ställe som sticker ut här i Sälen. Med genuin familjekänsla serverar de riktigt frasiga våfflor med himmelskt god hjortronsylt och enligt änglarna är det här Sälens bästa varma choklad finns. Dessutom sprakar alltid brasan här vilket är alldeles ljuvligt skönt en dag som den här då det var lite svalare temperaturer.

 

 

De här två kan ju självklart fightas som alla andra syskon men åh vad roligt de haft i backarna i år, de utmanar sig själva hela tiden. Igår var det World Cupbacken i Hundfjället som gällde och idag var det trix i Lindvallens Pink Park som stod på agendan. Jag njuter verkligen av att se dem ha så roligt och hoppas att de håller i sig, förstå vilka äventyr som väntar dem framöver.

 

 

Ja, en bild säger väl mer än 1000 ord och den här förklarar nog änglarnas inställning till den där varma chokladen. Lillprinsen som föredrog ett glas mjölk fick en liten skål med marshmallows vid sidan av, de fixar verkligen så att alla blir nöjda och glada.

 

 

Den där brasan användes både för att värma vantar och för att leka prinsessa och kung med den här lilla godingen. Han har sån fantasi just nu, vi leker rollekar hela tiden och allt som oftast får jag vara mamma eller prinsessa, inte illa!

Hopppas att ni njuter av den sista ledigheten nu!

Massa kramar från oss i stugan.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.