monday funday – utemöbler

Jag är riktigt svag för Brostes fina hängstolar. Denna heter Egg och ni hittar den här.

 

Ja som ni ser hamnade Monday Funday på en tisdag, så kan det gå  när vi varit i Sälen och jag inte fixar att blogga i bilen (blir så åksjuk). Idag är jag dock tillbaka och fokuserar jag på alla underbart härliga utemöbler som man blir sugen på såhär i april. Inte för att det är vidare varmt just nu men jag har en stor oinredd terrass som väntar på mig utanför fönstret och det tror jag inte att jag är ensam om. Eller, ni andra kanske redan har påbörjat era projekt för några vårar sedan men vill fräscha upp med lite nya detaljer.

Jag har valt ut några av mina favoriter i vår och hoppas att ni också  kan hitta något kul att förnya med!

 

 

Ja, som ni ser här ovan kommer jag satsa på tält också på terrassen. Supermysigt för barnen att leka i när solen ligger på och man inte vill sitta i direkt solljus. Dessutom funkar det perfekt som sovställe när de blir trötta, bara mysa till med lite kuddar eller en mjuk filt. Gungan som hänger där har vi redan två av i körsbärsträden men det blir nog en till uppe vid terrassområdet. De är såå omtyckta av alla våra barn och dessutom väldigt prisvärda. Ni hittar allt på Granit.

 

 

Ännu en prisvärd favorit från Granit, den snygga solsängen i bambu som passar perfekt alla lata sommardagar då man bara vill ligga och slappa med en bok. Den går att ställa i tre lägen eller fälla platt. Bambu är dessutom ett härligt material att kombinera med svarta detaljer som det snygga sideboardet från By Binett som ni ser nedan.

 

 

Det här är verkligen en av mina absoluta favoriter nu till sommaren! Det toksnygga avlastningsbordet från Domo Design som ni hittar hos By Binett. Passar perfekt som avlastningsbord till magasin och härligheter, eller varför inte i uteköket?! Kan verkligen se hur fint det skulle vara fyllt med lite härliga kryddor i blandade krukor, några flaskor olivolja och lite vin. Domo outdoor-serien är tillverkad av ett rostfritt kvalitetsstål av typ EN 1. 4301 vilket gör att det krävs minimalt underhåll. What’s not to like?!!

 

 

 

Tokfavorit hos många just nu är den fina rottingserien från IKEA, riktigt snygga och prisvärda möbler att ha både inne och ute!

 

Kombinera dessa favoriter med kuddar och plädar i tvättat linne, lite ljusslingor och mängder av växter och träd i härliga betongkrukor så har du skapat dig en riktig liten oas! Åh vad jag ser bilder just nu, längtar tills det är dags för detta underbara projekt! Måste erkänna att det kändes lite avlägset när snön vräkte ner för någon timme sedan.

Hoppas ni hittat något ni gillar!

 

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.