Mysfika och kalasförberedelser

 

Fredag och mysfika med mina änglar! Åh vad det är härligt med helg. Den här veckan gick dessutom galet fort då barnen började skolan först i onsdags. Jag har legat en dag efter hela tiden och känt mig konstant förvirrad.

Idag var det i alla fall dags för playdate och mysfika med godsaker från vårt lokala bageri, så otroligt mysigt. Bäst av allt var att eftermiddagen först bjöd på lite vårväder vilket inbjöd till häng i lekstugan. Det är ju så otroligt skönt när barnen spontant vill leka i trädgården igen. Luften var helt fantastisk, för första gången i vår doftade det av blommor och sol. Men som ett sign började regndropparna falla samtidigt som den varma chokladen blev klar. Barnen kom inrusande och njöt av allt mys.

 

Underbara kalasinbjudningar från Bumblebee Friends som ni hittar hos oss på Decided.

Lovisa och hennes kompis började förbereda för sitt kalas och ville skriva inbjudningskort. Självklart fick de göra det men inget datum är satt så de fick nöja sig med lite namn och adresser. Tänk vad man kan längta till kalas när man är liten! Filippa kunde inte heller hålla sig utan ville vara med och förbereda. Hon har redan bestämt att hon och den andra flickans storasyster skall vara lekledare, inte dumt alls med lite hjälp på den fronten.

 

 

Imorgon är det m och jag som skall på kalas och dessutom maskerad! Får se om det blir några avslöjande bilder på det 😉

Ha en riktigt härlig fredag nu!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.