Såpat badrumsgolv

Hej på er!

Idag har jag såpat våra badrumsgolv med härlig vitpigmenterad såpa. Oj vad det behövdes… Inser att jag borde göra det här oftare. Det är ett sånt där jobb som man skjuter på hela tiden men när det väl är gjort känns det inte alls så jobbigt och dessutom blir resultatet så himla härligt. Inte nog med att man får bort all smuts från fog etc, det ser ju verkligen för trist ut, golvet blir dessutom sidenmatt. Det är alldeles underbart skönt att gå på efter en ordentlig såpning, det känns alldeles mjukt.

Anledningen till att jag använder vitpigmenterad såpa är för att ta bort de gula nyanser som smutsen lätt bildar på dessa golv. Det är inte så att det måste vara jämnt eller så, det är ju verkligen ett levande golv, men det blir snyggare om de ljusas upp lite.

 

M skrattar mest åt mig då jag har sprungit omkring och tvättat och städat i ett dygn. Har nog inte röjt så mycket sen jag var gravid senast, ni vet när man boar och blir lycklig av Ajax och såpa. Han har dessutom fått en liten beställning på väggfärg av mig. Alltså bara att fixa hem den, sedan är det jag som skall måla 🙂 Två av våra rum skall få ett ordentligt lyft och jag känner mig så toknöjd med det beslutet. Hoppas kunna sätta igång i veckan och då berättar jag såklart mer för er.

Nu väntar källaren och tvättstugan på mig.

Ha en fin lördag!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.