mondy funday – ändra med färg

Vet ni vad jag har gjort idag? Shoppat julkollektioner till butiken. Det känns verkligen hur märkligt som helst att spana in julklänningar och små skjortor när våren precis har anlänt. Eller det var faktiskt inte så svårt i morse då det snöade här! Väljer att förtränga det och tänka framåt då vi lovas sol i slutet av veckan igen.

Just nu är vi som ni märkt inne i en fas av förändring i våra vardagsrum. Det är verkligen inget nytt eller märkligt, ni som håller på lika mycket som jag vet hur det känns när fingrarna kliar och idéer tar form. Precis som jag nämnt tidigare är det verkligen en bra idé att se över vad man kan återanvända och hur man kan förändra inredningen med t.ex nya textilier eller, som vi gjort nu, ny färg på väggarna.

Blå väggar har jag planerat för en längre tid då jag ville ge mer karaktär till hemmet. Dessutom kommer våra möbler få nya textilier från Bemz alldeles strax och för att de skulle ges den bästa miljön fick färgen komma upp först. Ni anar inte vad jag längtar efter de där överdragen just nu. Det är ju som att lägga pussel, alla bitar måste på plats för att det där helhetsintrycket skall bli precis som man tänkt sig. Eller jag hoppas att det kommer bli precis som jag tänkt mig.

Bemz var supergrymma att jobba med! De skickade hem mängder av tygprover (nästan så det blev svårt att välja ;-)) Efter mycket om och men och flera anslagstavlor tror jag absolut att allt föll på plats. Soffan har ju redan ett överdrag från Bemz i färgen Duck Egg som jag älskar. Det kommer nog att flytta upp till flickornas vardagsrum vilket självklart gör att ett nytt projekt kommer ta form också där.

Som en bonus blev det lite nya kuddöverdrag. Denna gången valde jag tvättat linne men det finns verkligen hur mycket färger och material som helst att välja på så nästa gång blir det kanske sammet. Älskar att blanda olika strukturer så det kommer helt klart bli fler beställningar!

Här får ni lite före- och efterbilder! Det skall verkligen bli fantastiskt kul att ge er ytterligare ett gäng när de nya överdragen är på plats.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.