Traderafynd överallt

  

Hej på er!

Precis som det låter är hela vår matsal fylld av härliga inredningsprylar och barnkläder som jag sålde på Tradera igår. Ni som hängt med mig här ett tag vet att det inte är första gången det sker. Jag älskar att sälja och köpa grejer på Tradera lika mycket som det är superkul att handla nytt. Det är själva mixen av gammalt och nytt som gör att man skapar något unikt. En del undrar varför jag promotar second hand när jag har en egen butik, är det inte att konkurrera ut mig själv? Jag väljer absolut att inte se det på det viset. Att köpa hållbara kläder som sedan kan ärvas av syskon och därefter säljas till ett annat litet barn är väl precis det vi eftersträvar idag? Hållbarhet och återbruk. Detsamma gäller självklart inredning. Tänk vad tragiskt det skulle vara om vi slängde allt vi inte gillar just nu. Så mycket bättre att låta det flytta till en ny lycklig ägare som kan njuta av det lika mycket som vi gjort en gång.

Ett typexempel på Traderafynd som dessutom kan bli riktigt personligt och snyggt är följande. Säg att du är sugen på en ny soffa. Normalt innebär det en ganska stor investering. Kika istället runt bland annonserna och leta upp en Ikeasoffa. Gör ditt fynd och klä sedan om den med nytt tyg. Din soffa blir personlig och inte alls lika dyr som om du först skulle köpa soffan ny och sedan klä om den efter din stil eller köpa en dyrgrip som möter dina krav från början.

Jag hade tyvärr ingen soffa att sälja den här gången men det ligger flera annonser ute just nu, titta bara på den här! Kan bli en riktig pärla med rätt överdrag!

Ni vet ju alla hur glad jag blev när min soffa blev rosa i sitt nya överdrag från Bemz,  LOVE!

Såhär ser det ut när jag slår in alla kläder som skall vidare till nya lyckliga ägare!

Ha en fin måndag!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.