Vi fyller på i butiken

Hej på er!

Oj vilken dag jag haft idag. Vaknade med migrän och hade en alldeles proppfull jobbdag framför mig. Det har blivit till att prioritera och fixa allt eftersom men jag lovar att det inte kommer bli någon sen kväll i kväll! Hur gör ni när migränen slår till och vardagen liksom kräver sitt? Det går ju inte att bara ligga kvar. hoppas att jag en dag skall hitta lösningen.

Mitt i allt knackade i alla fall DHL på dörren med bästa leveransen, fina posters från Mrs Mighetto! Eftersom era favoritmotiv sålde slut mer eller mindre på en dag bestämde jag mig för att fylla på lagret. Nu finns alltså Miss Alice, Miss Vera och Mr Charlie åter i butiken! Hoppas att ni hinner få ert favoritmotiv den här gången. Ni hittar dem alla här :-)Nu skall jag snart servera mat som står i ugnen och sedan förhöra Filippa som har engelskaprov i övermorgon, life of a mom of three!

Ha en riktigt härlig kväll och njut av varandra, lite smågodis och kanske en film, det är i alla fall jag sugen på!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.