Härligt mys för min hud

Hej på er, hoppas allt är bra såhär de första dagarna i juni. Tänk att sommaren är här, nu inväntar jag bara värmen. Det är i alla fall inte iskallt ute längre så visst är den på väg.

Med värmen och sommaren kommer ju dessutom solen, not bad. Hur gör ni? Solar ni mycket eller är det hatten på som gäller? Själv har jag älskat solen i alla år och faktiskt varit på tok för mycket med näsan i vädret letandes efter de där strålarna som trollar bort glåmighet och trötthet. Det börjar dock synas då en och annan solskada har letat sig fram med åren. Ni som läste om mitt lilla blodiga besök hos Stina vet ju att jag börjat ta tag i de där hudproblemen och i veckan fortsatte jag min plan genom att klicka hem massa godsaker från bästa Skincity!

Det här är inte ett samarbete utan bara jag som tipsar om världens bästa hudvårdssajt! Det är ofta som jag tänkt att jag borde komma iväg till hudterapeuten eller något mysigt spa för lite behandlingar men jag är fullkomligt värdelös på att hitta tiden och dessutom vet jag som gammal hudterapeut att det är vad du gör hemma varje dag som gör skillnaden. Hur du tvättar, rengör, smörjer, skyddar huden från sol och miljö.

Vad som är så kalasigt med Skincity är att de har så galet bra service. Dels kan du göra deras hudtest online och få anpassade produktrekommendationer utifrån vad testet visade. Dels kan du chatta med deras hudterapeuter på sajten. Jag har använt mig av båda funktionerna och är supernöjd!

Igår landade min leverans här hemma och jag fick hem en alldeles underbar låda fylld av allt min hud kan önska sig för en sommar på landet med sol, vind och vatten! Utöver det skickade de med deras Summer Essentials som en gåva vilket jag bara älskar, det är ju precis så man hittar nya favoriter. Det var dessutom precis vad jag gjorde. För hur bra det än må vara att skydda ansiktet från solens strålar så är inte gröngul den färg jag helst vill ha. I natt provade jag därför James Read Overnight Tan Mask. En alldeles underbar BUS som verkade medan jag sov och dessutom gav mig en alldeles fantastisk lyster när jag vaknade på morgonen och det händer inte ofta!

Har redan rekommenderat den till min lilla mamma men nu får också ni ta del av detta supertips! Love it! Ni hittar den här

Hoppas att ni får en alldeles underbar fredag. Själv skall jag snart hämta alla barn och ta oss till badhuset för sommarens stora simtävling, Utmanaren!

Kram Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.