köksinspiration

Bildkälla Pinterest
Bildkälla Pinterest

Måndag och kreativiteten flödar! Jag älskar verkligen måndagar, man får en nystart och har liksom laddat hela helgen med mys och energi. Dessutom brukar jag ha en härlig eftermiddag med barnen på just måndagar. Vi läser läxor, pratar och myser hela eftermiddagen. Det gör i och för sig att jag får öka tempot tidigare under dagen och få så mycket som möjligt gjort innan de små finingarna kommer hem men det är det helt klart värt!

Idag jobbar kugghjulen på ordentligt med flera kökstankar, dels vad gäller vårt eget och dels ett stylingprojekt som jag kommer visa här lite senare. Jag är som många andra helt såld på duvblå kök men eftersom vi precis målat våra väggar i vardagsrummet och matsalen blå känns det en smula overkill. Däremot älskar jag att måla och tycker det är bland de enklaste sätten att förändra på. Så just nu jobbar jag hårt på M för att han skall godkänna att våra luckor skall bli smutsigt puderrosa. Haha, ja ni hör, det kan komma att krävas en hel del övertalning men jag tror verkligen på att det kommer bli jättefint och dessutom tänker jag använda vår glasveranda där vi äter till vardags för att knyta ihop köket och det rummet med just vardagsrummet och matsalen. Pärlsponten kommer att bytas ut mot panel likt den vi har i resten av rummen och någon av mina favorittapeter från William Morris kommer få agera bro mellan det smutsigt rosa köket och de blå rummen.

Bildkälla Brittfurn

När tid finnes skall jag bege mig in till Brittfurn för lite botanisering 🙂

För att ytterligare förtydliga glasverandans roll som köksmatplats kommer dessutom köksmöbeln delvis bytas ut och få en makeover.  Det skall bli helt fantastiskt kul och äventyret börjar redan ikväll då första leveransen dimper ner. Det kommer se lite märkligt ut innan resten är på plats så vi får se om den surprisen får bo i källaren tills resten är klart.

 

Bildkälla Ikea
Bildkälla Ikea

Ha en riktigt härlig måndag nu så skall jag köra på här med de sista inköpen inför SS18 till Decided!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.