höstfavoriter som rymmer en mage

Hej på er! Som ni säkert märkt hos oss på Decided så år jag tokig i leo nu i höst. Alltså det har skapats ett visst avund när jag packat era underbara orders med detta ljuvliga mönster. Blev därför fullkomligt överlycklig när jag hittade den här alldeles fantastiska leokappan från Baum und Pfergarten hos Country-dreams i helgen. Inte nog med att jag blev sådär galet kär i kombon av den där rostiga färgen och leomönstret, den är dessutom i en oversized modell vilket gör att min konstant växande mage får plats i den.

En annan favorit som fick följa med mig hem från & Other Stories i veckan är den här mysiga stickade tröjan, också den i modell oversize. inte för att jag skulle kunna bära den som modellen här, magen gör liksom att den dras något uppåt 😉 Men med skinntights eller kjol under funkar den perfekt. Stövlarna, som kommer från samma ställe är också helt fantastiska oavsett om man bär dem uppdragna eller nerhasade (jag föredrar det sista).

Japp, det var bara en liten snabb update på vad som kommer pryda mig och den där växande magen i höst/vinter. Nu väntar lite jobb, nya underbara styles (jeans, jackor, tröjor, klänningar) från IDD skall upp på sajten. För även om jag älskar allt glitz and glam så är det i den här underbara jackan (fast i färgen Olive) ni kommer se mig när jag drar vagn och leker med barnen i trädgården här i kyrkbyn. Är ni också sugna på en? Ni hittar dem här!

Kram!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.