Hösttrender – den runda spegeln och ett härligt erbjudande

Min nya kärlek från Bybinett! Är så nöjd med vad den gör för rummet… Klicka på bilden för att komma till produkten.

Just nu vill vi ha en rund spegel! Trenden att inreda med speglar skrev jag om redan förra hösten och det är verkligen något som bara exploderat under 2017. Det finns ju flera vanliga platser för speglar i våra hem som t.ex hall och badrum där de fyller en praktisk funktion men det ena inte behöver utesluta det andra, dessa speglar får ju gärna vara både snygga och trendiga. Själv älskar jag vår runda spegel från Gubi som vi har i hallen och som kombinerar just trend och funktion.

Vad som däremot kom med den nya trenden var just att smyga in speglarna i rum där de tidigare inte haft en självklar plats. Nu låter vi dem vara en del av en tavelvägg eller kanske som ett sätt att skapa ett mer avancerat stilleben med spännande djup och nya dimensioner.

Speglarna i dessa rum har också blivit mer påkostade och genomtänkta i sin design, och har på så sätt blivit åtråvärda mer spännande dekorationer i våra hem.

Så, finns det några regler att förhålla sig till när man inreder med speglar? Egentligen inte mer än att våga gå all in! Låt den där runda detaljen få en central plats och våga ta ut svängarna. När jag valde spegel till vår matsal hade jag först spanat in den här modellen. Fullkomligt älskar den men eftersom jag hade en begränsad yta att förhålla mig till med pianot som tar upp en stor del av väggen skulle fästet ta upp för stor plats och jag skulle bli tvungen att gå ner i storlek på själva spegelytan. Eftersom all in är grejen skulle det bli ett ganska fjuttigt intryck med en så pass liten spegel på den ändå ganska stora väggen.

Efter ett besök hos bästa Sima på ByBinett där vi snackade igenom vad min vision var plockade hon fram min drömspegel. 90 cm i diameter av ren och skär kärlek med ett tonat mörkt glas som ger en superlyxig känsla. Den finns i flera olika storlekar (det här är medium) och färger… A true love story!

Den skapar ett så härligt djup i rummet och binder samman matsalen med vardagsrummet på ett fantastiskt vis. Så fort vi hängde upp den kändes det som om den alltid hängt där. Sedan blev det lite piff vi sidan om för att bredda, två härliga lampetter som dessutom hjälper till att sprida lite ljus och mysfaktor.

Bäst av allt? Just nu får ni 15% rabatt på ett helt köp när ni handlar hos ByBinett! Bara ange koden HANNASANGLAR i kassan när ni checkar ut! Koden är giltig mellan 21-28/9, hoppas ni hittar något fint!

Nu mina vänner väntar mys med kidsen, måste få i dem lite fruktsallad innan det är dags för ridning. Ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.