It’s a blue day but in a good way…

Äntligen fredag! Alltså tiden bara rusar iväg och veckorna försvinner i träningar, jobb, läxor och mys. Helt plötsligt är det helg igen och man försöker komma ner i varv och hitta tid för att bara hänga eller ta vara på tiden med huspyssel. Jag har efter en intensiv vecka jobbat hemma i lugn och ro, laddat crockpotten med godsaker som nu sprider ljuvlig doft och sitter nu vid köksbordet och jobbar. Lite blogg och lite nya produkter till shoppen står på schemat.

Ni vet hur jag skrev för några veckor sedan om hur jag ville förändra här i glasverandan. Det började med att Ikeas nya stol Odger flyttade in. Jag vågade klicka hem den på nätet utan att ha sett färgen live vilket kändes väldigt läskigt men det blev helt perfekt. Den blå färgen är precis den jag var ute efter så i veckan tog jag med en av stolarna till färghandeln för att få fram rätt färgkod för att komma vidare med projektet.

Så vad har jag pysslat med?

Jo, den gamla kökssoffan och Vilhelms Tripp Trapp har fått nytt liv med lite färg 🙂 Känner mig så galet nöjd av flera anledningar. Dels var möblerna väldigt slitna, det har ju suttit tre små barn och alla deras kompisar där bara under den perioden vi haft soffan så ni kan bara ana. Tills slut spelar det liksom ingen roll hur mycket man tvättar och fixar, färgen flagnar och fläckar gror in. Nu däremot ser allt så himla härligt ut! Det nya möter det gamla och den härliga glasverandan behåller sin karaktär även om det flyttat in lite ny och hållbar design. Älskar den där spännande kombinationen som blir när man inte byter ut allt utan mixar gammalt och nytt.

Då så, som ni ser står fredagsblommorna redan på bordet och jag känner mig såå redo för helg…

Hoppas ni får en riktigt mysig fredag!

2 reaktioner på ”It’s a blue day but in a good way…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.