så mycket på g

Alltså wow vad snabbt saker sker ibland! I veckan hann vi titta på två lokaler här i Kyrkbyn för att ha en Pop-up shop innan jul. Vi driver ju redan webbshoppen Decided och har under sommarmånaderna en butik i Bovallstrand på västkusten. Nu blir det alltså några månader innan jul även här i Täby. M är nere i butiken nu och sätter upp hyllor och fixar i lokalen medan jag är hemma här med alla kids.

Försöker att ta det lugnt då jag igår igen fick migrän med aura. Känner att det blir så mycket gnäll kring det och så vill jag verkligen inte ha det här inne men just nu känns det lite motigt när det sker så galet ofta. Vad är botemedlet då? Ja, eftersom jag är gravid så blir det ju inte så mycket meds utan rekommendationer om vila. Det blir nästan komiskt då det är det sista jag har tid med just nu. Jag vet att det är mitt eget fel, det är ju våra egna val som leder till det här tempot men det är verkligen svårt att som egenföretagare säga nej. man vill ju hoppa på allt och maxa så mycket som möjligt. Jag tycker ju dessutom att det är så galet kul!

Den där graviditeten som jag vill njuta så mycket av liksom bara rusar förbi! V 27 nu och jag lovar att återkomma med en liten rapport kring det men just nu skall jag fortsätta städa här i vårt casa och dessutom flytta vårt lager ner till butiken (kommer bli kalas!).

När dagen är över och vi jobbat klart skall jag njuta av Disneyfilm med barnen (de får välja en klassiker varje helg som vi tittar på tillsammans, idag blir det Bernard och Bianca) följt av en underbar sömn i vårt nybäddade sovrum! Fick hem alldeles fantastiska sängkläder från Lovely Linen för några veckor sedan och nu skall jag njuta av dem 🙂

Hoppas att ni har en riktigt mysig söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.