En ledig dag i skogen

Åh vilken underbar dag vi haft idag! Efter en hel höstlovsvecka fylld av butiksfix kom den här dagen som en alldeles fantastisk räddning. Vi startade med en lååång sovmorgon följt av en härlig söndagsfrukost. Vi låg i kökssoffan och bokade biobiljetter samt smidde planer om ett litet strövtåg ut i skogen.

M och flickorna fixade oboy och bredde härliga smörgåsar som de packade ner i ryggan och sedan gav vi oss ut i skogen. Det är verkligen lyxigt med så mycket skön natur alldeles runt husknuten. Det blev en liten lagom strapats då Vilhelm fortfarande var lite trött efter all feber i veckan men han kämpade på riktigt bra. Vi mötte andra pigga skogsmullar och när vi kom upp till picknickplatsen hade vi sån tur att en liten brasa fortfarande pyrde och spred lite värme. Det finns få saker som känns så härligt som att äta medhavda smörgåsar ute i skogen med alla underbara ljud runtomkring.

Lagom rosiga packade vi sedan in oss i bilen för en tur mot Täby C för att se Ballerinan och uppfinnaren. Alltså den var magisk, så otroligt välgjord och en alldeles fantastisk story för oss med två balettflickor i familjen. Har ni inte sett den så rekommenderar jag er verkligen att gå och se den!

Stor kram och ha en riktigt fin söndagskväll nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.