Favoriter i Advent

Hej på er! Sitter här och drömmer om jul och advent och allt fint som väntar den närmsta tiden. Det finns verkligen inte mycket som slår de här magiska veckorna före och efter alla högtider. Glögg, bak, tända ljus, brasor och allt pynt. Nu är jag inte ett tomtefreak direkt men jag älskar att ta in extra många ljusstakar, vaser, småprylar, nya kuddar och plädar. Att ändra med textilier är ju bara ett så underbart sätt att ”pynta på”.

Något som dock är väldigt juligt är ju självaste julgranen och den älskar jag. Att skriva den är kanske lite dumt då det brukar bli fler än så här hemma men nu har jag hittat en riktig skatt till storgranen. Den här fantastiska guldpläterade julstjärnan från Georg Jensen är en av deras alldeles underbara nyheter såhär inför jul och den kommer bli magisk här hemma…

De här ljuvliga burkarna, nyheter från Klong, kommer också bli superfina i vårt lilla kök. De är tänkta att användas till thé och kaffe men hos oss blir det nog Oboy istället för kaffe då vi kör kapslar. En annan liten tanke är ju att de skulle bli perfekta klappar till väl valda viktiga och älskade personer. Eller varför inte som en liten gåva till värdinnan vid något glammigt glöggparty?! Stort älsk på dem hursomhelst!

Den här drömmiga pläden från Jonathan Adler skall jag nog passa på att önska mig själv. Hoppas att det finns en givmild Santa som läser det här 😉 (läs M)… Ni hittar den här

Nu skall jag passa på att spela min favorit julmusik, Jon and Valerie Guerras ”It’s Almost Christmas”. Fullkomligt fantastiskt album när man vill hitta rätt julstämning.

Kram!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.