året som gått…

Hej på er finingar!

Det här med att göra någon form av summering av ett helt år känns verkligen lite märkligt. Livet bjuder ju på både upp- och nedgångar, stunder av ren glädje och de som skuggas av sorg och oro. Men på något vis vill jag bara ta det goda med mig. Den fina graviditeten som kom till oss i maj, kanske världens bästa överraskning. Kommer så väl ihåg den där dagen då solen strålade och M och jag målade och fixade i vår kommande sommarbutik. Vi höll redan på med en dröm, vi fixade iordning den där fina butiken och så mitt i allt målande plussade jag. Nu är vi snart framme vid mållinjen, 2018 kommer komma med ytterligare en fin liten familjemedlem 🙂 Vi har så mycket att se fram emot och glädjas över att jag knappt kan tro att det är sant.

Barnen har haft ett fantastiskt år fyllt av massa kul äventyr, mycket skidåkning här i Sälen och härligt sommarhäng på Västkusten. Sedan har det väl också kommit en hel del frågor om livet, varför människor väljer att skada eller döda? Tror inte någon gått opåverkad av det terrorhot vi lever med, av den enorma tragedi som drabbade Stockholm för knappt ett år sedan. Mina barn fick det väldigt nära då min förra kollegas dotter var ett av offren den eftermiddagen. Barn har ju generellt en hel del frågor kring liv och död och dessa har legat lite närmre ytan i år. Jag hoppas dock på att det goda kommer vinna och att de växer upp med att se det vackra i människor. 

I huset har det hänt massor och mer är på G! Den största förändringen är all färg jag tagit in både vad gäller väggfärg men också möbler och textilier. Känns så otroligt kul att våga ta ut svängarna lite och vårt senaste projekt med de nya sofföverdragen från Bemz kändes bara så mmmm majjigt! Skall absolut berätta mer om det en annan gång. Färgen i sovrummet var också en sån där wow-upplevelse. Jag trodde absolut att det skulle bli fint men känslan som infann sig så fort färgen kom upp är nästan obeskrivlig, det blev så ombonat och skönt att vara där uppe. Det var redan ett favoritrum men nu toppar det verkligen allt.

I början av förra året var vårt hem med i tidningen Lantliv. Reportaget däremot gjordes 2016 när vi precis var klara med utbyggnaden. Det är verkligen en resa i tiden att titta tillbaka på hur allt såg ut då… så ljust och faktiskt väldigt lantligt även om det nog aldrig var målet. Kommer ihåg att vi redan då beställt matstolarna från Gubi men att de inte kommit ännu, det stod istället 12 pinnstolar av olika slag runt det där matbordet och bidrog till den där lantliga känslan. Det var också fint men jag hade en annan vision, jag ville komma åt blandningen av sekelskifte och det moderna.

Nu i december avslutar vi med att vara med i Sköna hem och jag måste säga samma sak, så mycket har hänt och så mycket förändras hela tiden. Har man det här intresset så blir man nog aldrig klar, det går alltid att starta ett nytt projekt… Riva en vägg, måla lite, bygga till… You name it 😉 Men det har absolut varit ett riktigt kul inredningsår 2017!

Nu ser jag verkligen fram emot 2018 och hoppas på mängder av glädje, kärlek, färg, form och spännande nya inredningsdetaljer… För att inte tala om alla vår/sommarkollektioner som snart landar i min butik Decided! Det kommer bli magiskt, jag lovar!

Önskar er ett fantastiskt fint 2018 och största tacket för all den kärlek ni sprider med era underbara kommentarer både här och på Instagram! Ni är fullkomligt fantastiska 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.