Med familjen i alperna

Alltså wow! Här är så vackert ? Trots att jag varit mycket i alperna slutar jag aldrig att förundras över det fullkomligt magiska landskapet. I år blir det inte mycket sus nerför backarna men en och annan promenad med vagnen och mormor har vi fått till lilla mini och jag.

Det blir inga långa turer då hon redan lyckats få sin första förkylning, antagligen helt omöjligt att undvika med tre äldre syskon i förskola och skola… Hon klarar det dock bra med koksaltlösningsdroppar i näsan och sittande sovläge. I vagnen ligger hon varmt och skönt med dunåkpåse, fluffig liten overall och mysig ullmössa så lite frisk alpluft är nog bara bra. Vi har hållit oss inne de svalast dagarna för att vara på den säkra sidan men här på bilderna var det -3 och strålande varm och skön sol ☀❄☀.

Annars spenderar vi dagarna på rummet med gos, mys, amning/pumpning och härliga samtal med mormor som stannat hemma några dagar för att hålla mig sällskap, bästa mamma ❤

På eftermiddagarna dyker alla upp på hotellet igen för lite skön apertivo med prosecco och godsaker och sedan blir det härliga och långa italienska middagar med helt fantastisk mat och goda viner.

Är så glad att vi kom iväg på den här resan till Cervinia trots att mini bara var två veckor när vi åkte. Barnen har haft superroligt med kusinerna och jag har njutit, vilat och återhämtat mig med min familj runtomkring mig. Sedan är det ju lite av en trygghet att min kära syster inte bara är världens snällaste och mest omtänksamma utan barnmorska också ?

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag nu!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.