Onsdag, lillördag och vanliga kläder

Japp då är vi tillbaka i vardagen igen, redo att skapa våra egna rutiner under lite lugnare omständigheter. Att resa med en nyfödd är ju på sätt och vis enkelt, de sover ju mest men samtidigt är allting så skört den första tiden. Men men, vi fixade det och fick njuta av härlig alpluft och mysigt familjehäng.

Här skall tvättas hur mycket som helst idag och sedan fick jag lite sug på att vårfixa lite, ta in de första påskdetaljerna. Allt känns lite som en nystart, ungefär som måndagar brukar göra fast det idag är lillördag. Nystart på flera sätt och vis då jag äntligen kan ha mina vanliga kläder igen! Jag tycker absolut inte att man skall hetsa sig tillbaka till sin utgångsvikt direkt efter förlossningen, det får ta den tid det tar men oj vad härligt det är att få tillbaka sin garderob! Så idag kör jag svarta byxor, vit skjorta, grymma skor från Sofie Schnoor och en herrklocka till det! Hör ni hur pepp jag känner mig?! Kan bero på att jag just duschat bort gammal sur mjölk och bytt den doften mot Guccis Bloom.

Nu är det dags att få iväg Vilhelm till föris och kanske svänga förbi blombutiken på vägen hem. Är som sagt sugen på vårvibbar och vad passar då bättre än färska blommor?!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.