Mys med de där man får tacka livet för

Hej på er!

Idag har solen verkligen skinit på oss, en så fantastisk vårkänsla!

Morgonen startade med avkalkning av kaffemaskinen, stora baljor te och en begynnande huvudvärk. Det var ett tag sedan jag hade jobbig migrän men nu ligger jag däckad i sängen med ömma käkar, stel nacke och ett bultande huvud.

Turligt nog hann jag med en riktigt härlig promenad innan jag blev alltför dålig. Mamma och pappa kom hit runt 11 och mötte upp Lilian och mig  för en  mysig skogspromenad. Jag älskar att gå från oss bort till Viggbyholms stationscafé. Dels är det en bra bit att gå så vi fick röra på oss ordentligt och dels för att de har alldeles fantastiska luncher.

Mer promenader står på min önskelista men oj vad jag har svårt att hinna med allt ? Det här med att vara föräldraledig och samtidigt driva flera företag är lite av ett skämt men jag måste verkligen prioritera en liten promenad varje dag, min kropp behöver det verkligen (det och kaffe!!!!j. Tur att mina fina föräldrar var här idag och kunde titta till de minsta medan jag packade ordrar. Mer om det där med vad jag faktiskt jobbar med kommer snart…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.