Lilla magen

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Här har vi njutit av vackert väder och vardagsfix. Finns inget bättre än doften av nytvättat, ikväll är det jag som kryper ner bland väldoftande linne. (Ni har väl inte missat min grymma Give Away som jag har med Lovely Linen just nu?! Kika på IG…)
Jag ville bara passa på att tacka er alla för ert underbar engagemang kring Lilians lilla mage. Hur fina är ni inte?! Mängder av tips strömmade in och precis alla kändes gulliga och välmenande. Känner mig så otroligt lyckligt lottad som har er här och på IG, tack för att ni finns❣️
Så hur går det med den lilla magen?
Det kniper och känns jobbigt för henne emellanåt men natten var lite lugnare än föregående. Provade massage och värme och det verkade hjälpa. Skall dock ge mig ut på en shoppingrunda snarast och fixa en pysventil och nya flaskor. Tycker verkligen att de jag har gör att hon sväljer så vansinnigt mycket luft. Har ni något favoritmärke när det kommer till flaskor? Jag har ju knappt flaskmatat alls med de andra tre små grynen så känner mig lite vilsen trots att jag är 4-barnsmamma.
Nu skall det bäddas i Vilhelms rum också och sedan får det bli lite extra mysig middag och kanske ett glas vin, det är ju lillördag ?
Massa kramar till er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.