Hotellkänsla med sammet och en grymt bra rabatt

Hej på er!

 

Alltså som jag längtat efter detta inlägg ? Det har liksom blivit lite av en tradition att styla vårt sovrum inför varje jul. I år har jag gjort det tillsammans med Bemz som har de mest fantastiska överdrag till soffor och fåtöljer från IKEA men som också har helt otroliga produkter för att styla om ett sovrum. De säljer nämligen urfina gardiner, sängkappor och kuddöverdrag. Just nu har de dessutom 20% på hela sortimentet ???, helgen är ju svart vet ni ???

När jag i höstas berättade för M att jag tänkte styla om vårt sovrum med lite hotellkänsla eller du vet lite New York-känsla så tittade han på mig som att jag var lite galen men som vanligt lät han mig köra på ?

Jag hade faktiskt en ganska klar vision av hur jag ville ha det men sedan tar det alltid mycket längre tid än vad man först tror att knyta ihop allting och hitta alla de rätta detaljerna. Eftersom jag älskar vårt sofföverdrag som vi har i vardagsrummet kände jag ganska tydligt att jag vill ha just det tyget i sovrummet också. Det, Zaragoza Vintage Velvet Acorn,  är en lite bärnstensfärgad brun sammet med en helt fantastisk lyster skapad av Designer Guild för Bemz. Jag hade dessutom sett en säng från Carpe Diem med exakt det tyget och fick en liten idé.

Vi har ju tidigare haft en ganska rå vindkänsliga här uppe men genom att skapa känslan av en kontinentalsäng i sammet skulle det bidra till en uppmjukning av rummet. Vad jag gjorde? Jag beställde sängkappor och kuddöverdrag till våra tre 80*80 kuddar (som tillsammans bildar en sänggavel) och lät dessa tillsammans skapa känslan av ram och gavel.

Framför placerade jag 60*60 kuddar i den blå färgen Sea och framför dem 50*50 kuddar i färgen Mist. I mitten satte jag en mönstrad kudde 60*60 och en mindre rund framför. Dessutom adderade jag ett maffigt sammetsöverkast och alldeles underbara påslakan i linne som jag lovar att berätta mer om senare.

 

Men vet ni vad det bästa av allt var? Gardinerna framför våra kläder… Alttså jag dog lite när jag hängde upp dem. Denna lyster och de magiska blå färgerna som liksom binder ihop hela sovrummet med den blå fondväggen bakom sängen… Det blev såå snyggt! Att jag dessutom fick till lite julkänslan skadar inte ? Mer om den en annan dag. Nu skall jag mysa ner mig här med Lilian och bara känna mig insvept i värme och ljuvligheter! Bästa kvällen till er och hoppas att ni hittar ett riktigt fynd hos Bemz nu!

1 reaktion på ”Hotellkänsla med sammet och en grymt bra rabatt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.