Blev det för naket för er på Instagram?

Alltså nu känner jag mig verkligen smått förvirrad, hoppas ni orkar läsa… Igår hade jag ett samarbete ute där jag promotade fuktgivande hudvårdsprodukter. Bilden jag postade ser ni här ovan, Lilian och jag i badet, en daglig rutin av mys, lek och närhet.

Nu kommer det mycket märkliga… Vid lunch tittade jag in på Instagram under den hashtag företaget ville att vi skulle använda. Dels ville jag se hur det gick för samarbetet och dels ville jag kika vilka fler som var med i kampanjen. Men hmm, jag var alldeles borttrollad…

När man går in under en hashtag kan man välja att antingen titta på de senast postade eller de populäraste bilderna. Defaultläget är de populäraste… jag såg inte min bild där men började scrolla längre ner i flödet bland de 1600 posterna som fanns under taggen. Hittade mig ingenstans så gick över til senast postade och där dök jag upp som nummer tre. Allt väl, jag kunde se att posten fått massa fin respons från er vilket såklart var jättekul dock var det lite märkligt att jag inte syntes under populäraste när bilden tagits emot så väl.

Missförstå mig inte nu, jag bryr mig inte det minsta om jag hamnar där oavsett om det är samarbete eller inte, det är helt ointressant men jag är väldigt väldigt nyfiken av mig… Vart hade min bild tagit vägen? Vet ni? Den låg som sista post ? med sina ca 850 likes och massa kommentarer låg den längst ner av de där 1600 bilderna. Bilden ovan hade typ 5 likes och var från 2016.

Berättade för M (min man och programmerare) när han kom hem varpå han först inte trodde mig och sedan utbrister, du måste ha blivit anmäld. Man hamnar inte sist av en slump med den typen av engagemang. Någon har troligtvis anmält dig…

För vad då?! Väcker jag anstöt? Väcker våra nakna kroppar anstöt? Jag förstår verkligen inte? Sitter det verkligen någon/några där ute som tycker att det där är snuskigt?! Tror verkligen att jag förlorar förståndet lite. Det här är en av de mysigaste bilder som tagits på oss (dessutom av världens finaste Filippa) den kan väl inte uppröra någon så till den grad att personen/personerna i fråga anmäler oss?! 

Någon som har en annan teori? Snälla hjälp mig hitta en förklaring till detta. Massa massa kramar till er! Ja utom möjligtvis till er som stör sig på mina nakenkramar med min ljuvliga bebis…

6 reaktioner på ”Blev det för naket för er på Instagram?”

  1. Heelt galet om det är så att din bild blivit anmäld. Herregud, finns det något naturligare än en naken mor och dotter? Älskade din bild, just för att den var så naturlig och fin. ?

  2. Jag tycker det va en såååå himla fin bild! Hade mer än gärna tagit en sån med mina barn ❤️ Det är ju det mest naturliga att bada, naken, med sina barn. Heja dig!!!

  3. Tycker det är supervackra foton på en mysig stund ? tänker att anstöt kanske är tveksamt men att någon/några anmält för ”naket” , men i så fall förhoppningsvis i någon sorts välvilja om att naken bebis inte ska synas på Instagram. Jag håller med om att hela nakna bebiskroppar är integritetskränkande att lägga upp, men inte en sådan här bild. Med tanke på diskussioner jag sett kring andra foton kan jag dock tänka mig att det är något sådant som skett här.

    Men som sagt i mina ögon – vacker, fin bild som absolut inte är för naken

  4. Så märkligt, jag hoppas verkligen att människor kan göra skillnad på sunda förhållanden med sitt barn och snusk. ❤️ Väldigt mysigt fotografi! ?

  5. Ibland verkar nakenhet och kärlek vara värre än våld. Er bild är fullständigt ljuvlig och beskriver kärlek och glädje mellan mor och barn. Jag kan förstå att du undrar. Vad är det som väcker så stor anstöt att man anmäler som sagt. Nej, vi får inte tveka att visa upp vår kärlek till våra barn och medmänniskor. Vill man inte se så kan man bara scrolla vidare i livet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.