Trolla bort fläckar på sammet

Alltså ni vet när man bara strosar omkring och myser medan barnen leker och hänger i vardagsrummet. Jag fotade dem och tyckte de var så söta där de satt/stod och drack mjölk… Låter kanske lite banalt men Lilian är överförtjust över att plötsligt kunna hantera flaskan själv ? Sedan ramlade resten av gänget in här hemma och då ser jag typ ingenting utan allt handlar om att fånga upp alla, se dem, prata med dem, laga mat till dem… inte se vad mysstunden i vardagsrummet orsakade.

Så kom upp i morse och såg det här;

Mysig mjölkstund vid sammetssoffan ?

Alltså paniken! Vi har ju de gröna sammetsstolarna vid matbordet och varje gång någon råkar spilla går min själ sönder lite… Har därför läst på hur mycket som helst om fläckborttagning på sammet och vet att det är kört. Men… så frågade jag alla fantastiska följare på IG och vad hände? Mängder av tips och ett som föll mig i smaken, babywipes! Alltså dessa mirakeltrasor som räddat mig så många gånger förr men som jag aldrig någonsin vågat testa på sammet som skall vara så känsligt.

Eftersom den här tjejen hade gjort det flera gånger tänkte jag bara, vad kan gå fel liksom?! Mirakeltrasorna fungerade igen ? Vad gjorde jag innan jag fick barn?! Hur fick jag bort foundation, panikrengjorde skor eller trollade bort grötfläckar som man upptäcker 5 sekunder innan ett viktigt möte?!

Wipes for the win! Allt jag gjorde var att lätt lätt gnugga lite och stryka medhårs och efter fönade jag soffan med hårtorken (tur att den kommer till användning någon gång…)

Borttrollade fläckar ✨

Så med det önskar jag er en fantastisk dag och framgång och lycka med alla era eventuella sammetfläckar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.