Vårfeeling i sovrummet

Med hopp om att våren snart är här.

Så var vi där igen… Känslan av vår börjar smyga sig på och man gör allt för att fånga solglimtar och drömma om varma stunder på altanen. Vår altan är allt annat än varm just nu så jag får nöja mig med att fixa vår inomhus. I matsalen öste jag på med ranunkel, gerbera och vaxblomma för att skapa den där härliga känslan och i sovrummet blandar jag naturmaterial från Lovely Linen med finfina pippis från Gant.

Att mixa material och blanda det råa linnet med den egyptiska bomullen eller kalkfärgen med den eleganta spegeln är bland det bästa jag vet.

För att skapa ett levande rum blandar jag ofta det råa med det lite mer eleganta. I vår matsal t.ex. hittar ni bordet som är tillverkat av återvunnet trä tillsammans med sammetsstolarna från Gubi som har ett mer modernt uttryck. Tillsammans skapar de en otroligt lättdukad miljö, allt passar, som dessutom blir intressant för ögat. Man behöver inte välja rustikt, elegant eller modernt tycker jag utan kan mixa precis som man vill!

Inte sovrummet direkt men bara för att visa mixen…
Fjärilarna och fåglarna är bara helt fantastiska och dessutom otroligt mjuka.

Så i några dagar nu har vi faktiskt vaknat bland fåglar och till fågelkvitter, yes det hörs utanför fönstret nu! Hur härligt?! Dessutom dricker vi inte längre vårt morgonkaffe i sängen utan i ”loungen” ? Det ni… Sugna på att veta mer om den? Det kommer, I promise… Nu skall jag planera några samarbeten och boka in två möten innan Lilian vaknar. Tror ni jag hinner med en tvätt också? Hepp hepp ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.