Så skapar du bästa hudvårdsrutinen

Hej på er!

Jag frågade ju lite snabbt på Instagram om ni var sugna på hudvårdstips och vips har det trillat in massa frågor. Jag insåg ganska snabbt att det inte skulle få plats i ett enda inlägg så det får istället bli ett återkommande ämne här på bloggen. Jag kör igång med rengöring och börjar med en nygammal kärlek.

För några år sedan köpte jag en Foreo Go som jag testade att lägga till i min hudvårdsrutin. Det är en liten rengöringsmanick som dessutom kan ge dig ett antal olika ansiktsmassager. Resultatet var kalas, men den ländes lite för liten. Tanken är att man skall kunna ha med minin på resan men hemma behöver man helt klart den större modellen. För några månader sedan frågade min frisör om jag testat Foreo och jag berättade om mitt tafatta försök. Hon var helt såld och hade fått hela sin familj och sina vänner att köpa egna, så nu har jag också testat. Jag hade faktiskt tänkt vänta i någon månad innan jag skrev om resultat men OH MY!

Min frisör hade rätt och jag känner bara en sak, ren på riktigt! Så himla många gånger som jag tvättat mig bara för att hitta sminkrester på handduken när jag torkat mig, känns både ofräscht och dessutom sjukt segt då jag måste tvätta de där handdukarna hela tiden ?

Jaja, såhär är det, modellen Luna 3 är magisk! Min är för normal hud men det går att få för känslig eller kombinerad hudtyp också. På en endaste minut är rengöringen klar och är man, som jag, sugen på efterföljande massage finns det typ inga gränser på hur länge du kan hålla på ? Det finns en rad olika massageprogram och går därför att anpassa för just ditt behov. Min grej är massage kring ögonen. Jag vet att jag nämnt det tidigare men berättar för er som inte vet. Jag har sedan 17 års ålder haft fel på min sköldkörtel, vilket bland annat lett till att jag lätt samlar på mig vätska kring ögonen. Jag brukar därför ge mig själv en lymfdränerande massage morgon och kväll. Nu använder jag mig av min Luna 3 för att få bort vätskan och passar samtidigt på att massera in ett serum! Alltså jäklar vad bra det blir! Glow glow glow, säger jag bara!

Jag hoppas verkligen ni förstår att ni är värda denna grymma hudvårdsmanick. Den är verkligen fantastisk och resultatet är en ren och klar hud och det är ju själva basen för all hudvård!

Stort lycka till!

1 reaktion på ”Så skapar du bästa hudvårdsrutinen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.