#hålligångsverige

Ett obetalt samarbete med ByBinett

Kanske den vackraste av vaser, Balloon Vase, från Louise Roe i en Limited Edition. Fullkomligt älskar hur magisk den blev där med farfars gitarr. Micke, jag önskar mig den i födelsedagspresent, eller julklapp, eller kanske båda 😉

”En hel generation håller på att förlora sin framtid…” ”Vi kan få en arbetslöshet på 20 till 40 procent…”. Känner ni igen de här uttalandena? Som egenföretagare vet både Mikael och jag hur otroligt skört läget är för mängder av människor just nu. Alla de åtgärder som tas för att minska smittspridningen är säkert nödvändiga men de ekonomiska effekterna är förödande. Vi måste helt enkelt handla, köpa mat från våra favoritrestauranger, handla bröd från det lokala bageriet och göra precis allt vi kan för att inte mängder av företag skall gå i konkurs med en enorm arbetslöshet som följd.

Älskar den mjuka mohairpläden, lilla och stora handvaserna från Jonathan Adler och den ljuvliga ljuslyktan i fönstret från Skogsberg & Smart.

Jag kommer göra mitt yttersta här inne för att hjälpa några av de företag som jag aldrig i livet skulle vilja vara utan när vi tagit oss igenom den här krisen. Vi måste helt enkelt gå helt emot det som vi talade om för bara några veckor sedan och börja HANDLA. Det kan tyckas märkligt när de senaste årens debatt handlat om allt annat än det men nu måste vi gå samman för att rädda ekonomin och se till att så få av oss som möjligt blir av med våra jobb. Mängder av människor har redan blivit varslade eller permitterade men låt oss tillsammans kämpa för att så många som möjligt har en ljus framtid att se fram emot när detta är över.

Hur cool är inte den där härliga näven från Jonathan Adler där på pianot?!

Idag vill jag att ni kikar in hos fullkomligt fantastiska Sima på ByBinett. I snart fem år har den här underbara människan jobbat 24/7 med att skapa sin dröm, en alldeles makalöst härlig inredningsbutik fullproppad med alla mina favoriter! Sima har sin webbshop men också en fysisk butik på Odengatan i Stockholm. Butiken håller öppet och har ni vägarna förbi bara måste ni kika in, Sima kommer ta emot er med sin sprudlande energi och guida er runt i butiken. Till alla er som inte kan kika in där rekommenderar jag en virtuell shoppingupplevelse hos www.bybinett.se.

Som en härlig shoppingpuff får ni 20% rabatt med koden HÅLLIGÅNGSVERIGE. Det kan vara den bästa kod jag någonsin delat, den grundar sig i ren kärlek till en person jag ser upp till och inspireras av varje dag. Vi borde ha fler Simor på vår jord, den skulle spraka av värme, gapskratt och energi.

Jag skulle bli överlycklig om ni passade på att dela den här koden med alla ni känner! Tänk vad fint om man kan ge en vacker påskpresent till någon samtidigt som man är med och hjälper en småföretagare att klara av den här krisen!

Bara för att vara extra tydlig så har jag lånat samtliga varor från Sima eller visar produkter jag köpt vid ett tidigare tillfälle. Jag har således inte mottagit några produkter eller fått betalt på annat vis utan shoppar med samma kod som ni gör 🙂

Med det önskar jag er en underbar lördag och riktigt happy shopping! För mig blir det ursöta små påskkaniner från DBKD, en skål från Jonathan Adler och lite mys till köket från Nicholas Vahe. Nu väntar ett antal måleriprojekt på mig, så vansinnigt kul på alla sätt och vis!

2 reaktioner på ”#hålligångsverige”

  1. Mina tårar rinner ner när jag läser ditt inlägg, du anar inte hur mycket detta betyder för mig!!! Ser verkligen fram emot när allt är över och vi kan ses. Stor kram på dig vännen. PUSS! Sima

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.