Min dröm – en rosa dörr

I fem år har jag önskat mig en rosa dörr.

Hej och Glad Påsk!

Jag kommer säkert titta in här med en lite mer påskorienterad hälsning senare i helgen men idag handlar precis allt om en dörr :-). Ända sedan jag startade med Instagram någon gång 2015-16 har jag drömt om en rosa dörr. Minns så väl hur jag såg en dörr med ett par svarta Hunterstövlar bredvid och blev helt förälskad. Jag kommer inte ihåg vems bilden var men om ni minns får ni gärna skriva en liten kommentar.

I vilket fall som helst har jag inte riktigt hittat rätt dörr förrän nu… Så fort Lilians härliga tapet kom upp insåg jag att jag inte ville ha vita foder, socklar, tak till den. Det gav ett alldeles för hårt intryck till den murriga djurvärlden. Jag stod länge och funderade på huruvida det skulle bli en grön eller en rosa kulör men någonstans där i funderingarna plockade jag upp den där drömmen om en rosa dörr. Jag ville ha en lugn, mjuk och inte alltför smutsig rosa och började såklart blanda själv. Nu har jag inte åkt iväg och kollat upp vad det blev för färgkod till slut men lovar att meddela er så snart jag vet.

Alltså min lilla pärla, så ljuvlig i sin kurragömmalek. Färgen kan nog beskrivas som en lite klarare variant av puder.

Lilian älskar sitt nya rum och att höra henne prata med djuren när vi går förbi utanför får mitt mammahjärta att smälta lite. Nu skall jag bara hitta lite härliga textilier för att mjuka upp det här mysrummet. Jag tänker mig en mjuk härlig matta och kanske någon variant på gardin, gärna något som döljer rullgardinerna som måste inhandlas BUMS! Fler barn där ute som plötsligt vaknar när lilla visaren bara står på 5?! Fungerar inte för den här mamman 😉 Kram på er och njut av den sista delen av skärtorsdagen nu!

3 reaktioner på ”Min dröm – en rosa dörr”

  1. Så otroligt vackert barnrum, Hanna. Älskar den mjuka, fina rosa färgen till den underbara tapeten – hoppas att du hittar färgkoden, jag skulle så gärna vilja göra som du i dotterns rum!
    Glad påsk!
    /Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.