Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Måla om ett sideboard

Av Posted on 4 Inga taggar 0

Alltså nu mår jag sådär finfint efter att ha fått måla igen. Den här gången blev jag dessutom helt galet nöjd! Här har jag gått och ogillat ett sideboard i evigheter för att det var svart och så visade det sig vara superlätt att måla om. Jag började ana att det kunde bli bra när jag målade om Filippas badkar häromdagen. Ytan blev så perfekt trots det lite udda underlaget att jag var tvungen att testa.

Jag började helt enkelt med att målartvätta ytorna och sedan måla ett lager häftgrund. Här spelar ju verkligen ingen roll vilken kulör man har, jag hade en ljusgrön hemma som jag använt till Filippas kakel och körde helt enkelt ett lager med den. När det väl torkat körde jag två lager matt snickerifärg (glans 5) i kulören NCS 3210-Y25R.

Den visade sig vara helt fantastisk mot både den gröna väggen bakom, äntligen syntes bordet, och de nya kuddarna 🤩

Hoppas verkligen ni vågar testa det här, det var såå enkelt och det känns betydligt bättre att kunna återbruka än att köpa nytt när det inte behövs.

Ha en fin kväll!

4var
 • Anette Leijonwall
  oktober 31, 2020

  Så snyggt det blev. Ni har så fint hemma.
  Hälsningar
  Fd grannarna på Bellmansgatan

 • Anonym
  oktober 26, 2020

  Det är metall 🤩

 • Karin
  oktober 26, 2020

  Så fint! Är det i trä eller metall?

What do you think?