Philips Hue Christmas edition

Tänk att ett helt år snart har passerat… Ett helt år sedan jag började arbeta med Philips Hue ✨ Jag har lärt mig såå mycket och är så jäkla glad över allt vi ändrat här hemma, hur vår belysning nu är något mycket mer! Energisnålare, smartare, fylld av funktioner och framförallt mycket vackrare ✨?✨

Jag tänkte lyfta framförallt tre funktioner som jag gillat lite extra mycket; Att få väckas av en soluppgång och varva ner med hjälp av mysbelysning, alla smarta funktioner som gör att det inte syns när vi reser bort och det kanske bästa av allt, att kunna reglera varmt/kallt ljus. Fast nu glömde jag det typ viktigaste, att alla lampor går att dimma i appen. När vi renoverade huset propsade jag på strömbrytare i porslin då jag ville ha det tidsenligt. Men… den dimfunktionen som finns till dessa är inte optimal vilket gjorde att vi aldrig kunde dimma lamporna, det var på eller av kolsvart eller rymdraket… Ja men ni förstår. Nu kan jag liksom ställa in det optimala ljuset och styrkan för precis min smak, I love it!

En annan grej som jag tänkte skulle vara lite av ett bekymmer när vi började jobba ihop var alla synliga glödlampor jag har här hemma, ni vet de större glödlamporna med lite industrifeeling… Nej då, inga problem, de har en egen serie som heter Filament! Så himla bra och självklart dimbara… Ja men ni hör, det här är fantastiskt!

Men hur börjar man då? Jo men det är superenkelt! Man köper ett startkit och sedan är det bara att köra igång! Men just nu har jag en grym tävling ?Ni får helt enkelt inte missa den! Du kan vinna ett alldeles eget startkit till dig men också ett att ge bort till någon i julklapp! Hur bra?! Ni bara måste vara med, det här är den absolut bästa julklappen!

Sedan har vi ju den sjukt snygga lampan Iris ? Den är så fin och är optimal för just soluppgångsfunktionen… Man vaknar såå mjukt och skönt, att slippa höra min ilskna signal från mobilen har varit life changing. Dessutom är den en jättefin läslampa som passar perfekt på sängbordet.

Hoppas att ni också har lärt er en del om belysning och alla grymma funktioner som man aldrig hade tänkt på att man behövde men som nu känns självklara ? Massa kramar!

2 reaktioner på ”Philips Hue Christmas edition”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.