Äntligen! Nystart för bloggen tillsammans med Hus&Hem

Varmt välkommen till min nygamla blogg Hannas Änglar! Här kommer jag blanda allt från inredning, renovering och recept till familjemys och kattgos!

Jag heter Hanna och bor med min härliga och stundtals bullriga familj (man, fyra barn och en katt) i ett tornhus från förra seklet i Täby utanför Stockholm. jag tänker att vi kastar oss in i något jag tänker bjuda på kommande måndagar! Såg det hos en kollega och tänkte att det var ett härligt upplägg ? Nu kör vi!

Här har vi huset som det ser ut idag ?

▷ Hur är onsdagskänslan, Hanna?
Bra, den är riktigt bra. Jag har mycket på agendan den här veckan men försöker mixa den administrativa delen av mitt jobb med den kreativa så att jag mår bra.
▷ Hur ser veckan ut?
Jag har en herrans massa blommor att plantera, tre kampanjer att fota, en uteplats att städa och några härliga events att närvara vid.

▷ Jobbmässigt då?
Två alldeles underbara nyheter är att jag väcker liv i bloggen men nu tillsammans med Hus&Hem och dessutom börjar jag skriva om vårt hem och våra projekt i tidningen, första artikeln är med i senaste numret som kom ut nu i veckan. Annars är maj ungefär som november, många företag vill nå ut med sina kampanjer innan semestertiderna tar vid vilket gör att denna period kan bli lite hektisk.

▷ Vad är bäst just nu?
Att familjen fått en ny liten medlem i kattungen Selma, en lite helig birma som hela familjen njuter av. Sedan är det ju fullkomligt fantastiskt när värmen och solen blir mer regel än undantag och hela familjen njuter av trädgårdslivet med lekstuga, studsmatta, pallkragar, utekök och blommande körsbärsträd.

▷ Vad ska du äta denna vecka?
Färskpotatis, sparris, grillad fisk och hembakad rabarberpaj med vaniljglass!

▷ Vad ska du ha på dig?
Det här kan vara den svåraste tiden av alla vad gäller kläder. Man förväntar sig värme och sol vilket gör att tankarna lätt går till sommarkläder men egentligen är vi ju kvar i kashmirsäsongen ?

▷ Orolig för något?
Det brukar ju vara ett ständigt återkommande problem för mig men just nu handlar det mest om jobb som måste in i tid i kombination med för lite tid så mer stress än oro.

▷ Extra glad för något?
Ja!!! Jag känner mig otroligt glad och stolt över att från och med nu få vara en del av Hus&Hem-familjen ? Det här har vi pratat om länge, Karin och jag, så att äntligen se hur allt landar skall bli så fantastiskt roligt!

▷ Tittar på just nu?
Haha, det är sällan jag prioriterar tv:n… Jag har ingenting emot att slötitta men jag hittar aldrig tiden ?‍♀️ Plöjde The Crown och Downton Abbey förra året och över jul… Älskar miljöerna och brittisk engelska, så ljuvligt vackert alltihop! Men nej, inget just nu…

▷ Ska vi säga hejdå?
Ja, vi gör väl det men bara en kortis. Kommer tillbaks med mer alldeles strax. Presslunch med Hilke väntar och den vill jag gärna dela med mig av lite senare! Kram så länge!Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.