En date med Lilian och tips på hur man skapar en lummig altan på nolltid!

Ibland har man tur ? Idag var förskolan stängd vilket såg till att jag fick en välbehövlig jobbpaus och med det en heldag med Lilian. Vi har blandat sagor, tvättstugan, lek i parken och lunch inklusive tårtbuffé på vårt lokala bageri. En pangdag om ni frågar mig!

Vi hann dessutom förbi blomsterhandeln och plockade upp enorma murgrönor som jag hade beställt till vårt utekök och altanen. Det är tredje året i rad som jag köper dessa enorma amplar som skapar magi här från maj till sent in på hösten då de istället åker ner i backen ?? Det måste bli dagens gröna tips, skaffa er enorma murgrönor för att snabbt skapa en lummig känsla medan man väntar på att alla sådder skall växa till sig!

Foto Frida Lenholm
Foto Frida Lenholm

Hoppas ni får en riktigt skön fredagskväll och att ni får tid att njuta lite av det här helt fantastiska majvädret!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.