Fantastiska nyheter hos Trendgruppen

Förra veckan bjöd Trendgruppen in till en underbar pressfrukost och presenterade fantastiska nyheter från deras kunder. Även om sommaren kanske inte hade hunnit komma ännu var det underbart att få sitta ute och äta plättar tillagade på den helt underbara hällen från Muurikka! Jag började genast drömma om att ha en sådan på vår uteplats! Förstå att kunna slänga ihop en paella medan gästerna myser i solen. Japp, den hamnade helt klart högt upp på önskelistan.

En annan produkt som ligger mig varmt om hjärtat är Poasanas ljuddämpare. Som mamma till ett barn med hörselnedsättning är det så kul att se hur hjälpmedel kan göras fantastiskt snygga! Poasanas ljuddämpande tavlor finns redan i flera utföranden som passar i alla möjliga miljöer (allt från barnrum till offentliga miljöer) men dessa nya skapelser är ju bara helt fantastiskt vackra! De är dessutom tillverkade av återvunnen ull. Dessa unika konstverk är resultatet av ett designsamarbete med Karin Auran Frankenstein och Tomas Auran och jag säger bara WOW!

Det här skåpet från Ringvide är som en dröm.

Den här designen föll jag pladask för redan på förra pressvisningen men att nu se den i en härligt gul kulör är ju bara drömmen! Ringvide är ett svenskt företag med produktion belägen på Gotland. Det här är verkligen hantverk och varje möbel känns så fint genomarbetad! De hade dessutom kommit ut med nya soffbord och sideboards, Sumi, där man använt en japansk teknik för att skapa fantastiska marmoreringar. Hur fina?!

Jag skulle kunna fortsätta ett tag till känner jag, det fanns så många fina nyheter men det blev helt enkelt guldkornen idag! Nu väntar Lilian och mormor på en fika och efter det blir det en AW på en relativt ny restaurang här i Täby Kyrkby, Fredrik på landet. Alltid lika kul att testa något nytt och det här är dessutom en restaurang i hemmamiljö ? Det skall verkligen bli jättekul!

Önskar er en alldeles underbar fredag! Kram Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.