#GreenKayak missa inte detta!

Mot en härlig tur på vattnet där vi samlade skräp och njöt av naturen ?

Förra veckan var det World Ocean Day och tillsammans med Biotherm och ett gäng härliga kvinnor gav vi oss ut på vattnet för att samla skräp. Green Kayak är en fantastisk organisation som erbjuder fri paddling mot att man plockar upp skräp ur vattnet och på så vis bidrar till en bättre miljö ? Jag älskar när människor tar steget från idé till handling och som i det här fallet skapar något så roligt och smart!
Biotherm är en av alla samarbetspartners och de hade ordnat med en superfin presentation av deras fantastiska hudvårdsprodukter i kombination med en mysig kajaktur. Med glädje kunde vi konstatera att vattnet utanför Villa Källhagen var väldigt rent och fint men trots det samlade vi ihop 0,6 kg skräp.

Med hink och skräpplockare gv vi oss iväg för att samla skräp och bidra till ett renare vatten.
Redan när Micke och jag träffades använde jag deras solskydd och aftersun. Här pratar vi trogen kund, det var trots allt 19 år sedan ?
Jag fick nöjet att paddla med underbara Parvin som alltid sprider så mycket glädje när vi ses!

Spana in Green Kayak för att planera nästa utflyktsmål säger jag bara. Det var verkligen en fantastisk upplevelse och något jag definitivt kommer göra igen, kanske med en tonårsdotter!