Bemz nya fantastiska kollektion

Bemz har precis släppt en ny kollektion, Grounded Heritage, som talar direkt till mitt inredningshjärta! Nej men det här är så fint, riktigt härlig och ombonad känsla skapas med hjälp av klassiska material som ull, bomull ovh tweed. Så fort jag klev in i deras showroom gick tankarna till stugan i Sälen. Vi har länge haft planer på att byta vår soffa mot en bäddsoffa så att vi alla får plats att sova… Det är inte lätt att få plats med en familj på sex personer i en sportstuga skapad för fyra. Men men, äntligen såg jag precis hur allt skulle bli, en underbar vision av trygghet, lugn och harmoni. Den här kollektionen för verkligen tankarna till naturen och färgerna är makalösa oavsett var man placerar dem.

Som ni kan se finns det en uppsjö av tyger att välja mellan och helt ärligt är det väl det som gör det svårt, jag fick så många favoriter. Just till stugan tror jag att Birch i ull skulle bli magisk, gärna i kombo med kuddar i Bark Brown. Kan typ inte vänta tills vi skall åka dit så att vi kan fixa myset där uppe! Något som inte heller får missas är ju deras kollektion av möbelben, hur fina är inte de här nedan?! Det är ju alla de där små detaljerna som gör den stora skillnaden. Som sagt, nu återstår bara en höstresa till Sälen så kommer allt vara klart och fint inför skidsäsongen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.