Ett dygn i Gävle

Wow vilket dygn vi haft 🤩 Ett stort gäng härliga kreatörer som samlades under samma tak i magiska Villa Holmsundsallén i Gävle. Alltså denna villa måste bara upplevas, hade god lust att packa med den hem till Stockholm när det var dags att åka! Rummen är så fint inredda, takhöjden är underbar, köket som en dröm och trappan är fantastisk! Ett otroligt ställe helt enkelt. Vi var ju här på en inspirationsresa men villan kan hyras till fest, bröllop eller varför inte till en tjejhelg?!

Som en bonus bjöd Gävle på sol och ett fantastiskt bemötande. Vi fick en rundvandring i Duros fabrik och fick kika på den nya kollektionen, Gammelsvenska Klassiker 1850-1950. En superfin kollektion som bland annat gjort en nyproduktion på det här ljuvliga originalet.

Vi fick dessutom titta ner i källaren där helt otroliga valsar i päronträ återfanns. Det var så vackert både att se alla mönster men också att få känna av tidens gång, vilket hantverk det ligger bakom dessa skapelser!

Här ser ni en liten smygtitt på kollektionen! Jag älskar ju tapet på både väggar och tak och att det bland annat finns just en taktapet i den här kollektionen känns ju lite extra härligt!

Efter en supermysig kväll i villan med underbar mat från Daniel Coyet och hans gäng fick jag nöjet att krypa till kojs med min härliga vän och kollega Helena Lyth 😅 Det var så kul att få träffas och babbla om allt och inget i några timmar. Kollegor är helt klart underskattat!

Verkligen inga tråkiga miljöer eller vad säger ni?!
Nu sitter vi på tåget tillsammans och är snart framme i Stockholm igen. Där väntar ett spännande event på Liljevalchs där Efva Attling visar sin nya kollektion Högdalen. Så kul!

Stor kram från en ganska trött men lycklig version av mig själv 🤩

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.