Inspiration och rivstart

Vilken inspirationsvecka vi drog igång med! Flera härliga möten, en trendrapport från Trendstefan, designupplevelser samt Formex med allt vad det innebär 🤩 Ja men ni hör, hjärnan känns som en virvelvind dragit fram! 

Vi tar en sak i taget och börjar med två superfina släpp från Ikea och Rörstrand 🤩 

I mitten där borta på väggen ser ni den böjda vägglampan som kanske upplevs svart men är vackert mörkröd. Lampan ger ett underbart sken mot taket när den placeras mot i ett rum.

Hos Ikea handlar det om en riktigt härlig belysningsrelease! Kollektionen Varmblixt är ett samarbete mellan Ikea och den Rotterdam-baserade Sabine Marcelis och är en färgglad och lekfull kollektion bestående av allt från bordsdekorationer och mattor till just belysning. Det här är riktigt bra! En mix av produkter som kommer stanna hos Ikea och någon limited edition. Bilderna får tala för sig själva men mina favoriter är donuten och vägglampan som ser ut som en böjd pinne samt den rostfärgade skålen (också form av en donut). 

Rörstrands släpp kom med en fullkomligt fantastisk upplevelse i sig, jag fick testa att dreja för första gången i mitt liv 🤩 Lovar att visa mina alster här när de levererats 😅 Kan meddela att jag numera har en enorm respekt för alla keramiker där ute. 

Är nog lite extra förtjust i de små skålarna 🤩 Perfekta till allt från yoghurt till små förrättssoppor! Så fina ✨

Servisen heter i alla fall Daga och är skapad av fantastiska Alexandra Nilsdotter 🤩 Den är verkligen helt underbar och kommer i tre härliga kulörer som jag personligen älskar att mixa ✨ Vackra toner av blått, gult och beige som tillsammans känns som en härlig vårinjektion! 

Att dessutom få besöka den alldeles underbara ateljén där Alexandra nu jobbar och där Signe Persson-Melin också skapat små underverk var en riktig ”nyp-mig-i-armen—upplevelse”! Vilket rum 🤩 Så mycket historia!

Beträffande mina skapelser kan jag ju alltid säga att det är något av barnen som varit kreativ 😂 

Nu skall jag skriva en artikel som ni kommer kunna läsa i Hus&Hem Nr 4… Lovar att bjuda på massa härligt kring färg och tapet 🤩

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.