En underbar vinterdag på Högfjället – Snö och skratt med familjen

Hej på er! Idag delar jag med mig av en helt magisk dag vi hade på Högfjället med familjen. Trots att solen inte sken och det snöade ymnigt, så var dagen fylld med värme och kärlek som vi alla kommer minnas när skola och jobb väl drar igång igen.

Morgonen började i vår mysiga stuga där vi åt en härlig frukost tillsammans med barnen. Vi hade ett enormt fruktfat, och såklart några rostade mackor med Nutella, det bästa av två världar liksom! Det var helt enkelt en perfekt start på dagen så att vi alla kände oss laddade för äventyren som väntade.

Efter frukosten var det dags för lite skidåkning i backarna runt Högfjället. Trots att det snöade rejält och sikten var begränsad, så kände vi alla en enorm glädje att äntligen få ge oss ut i snön efter all magsjuka det här lovet bjudit på. Barnen var överlyckliga och vi kunde inte låta bli att skratta åt deras upphetsade miner. Som ett eget litet kosläpp typ.

Det allra bästa med dagen var när vår bästa Vilhelm bestämde sig för att prova på snowboard. Han var lite nervös till en början, men med uppmuntran från oss alla så vågade han sig ändå på det. Och gissa vad – han klarade det galant! Jag kände mig så stolt och lycklig över att se honom ta sig an utmaningen och njuta av det. Det är ju så stort när de övervinner rädslan och bara kör!

När vi var färdiga med skidåkningen, begav vi oss till Högfjällshotellet för en underbar lunch. Det var så härligt att sitta ner tillsammans och värma oss framför brasan och dela dagens alla knasiga stunder, det svänger ju ganska snabbt med barn… Ena stunden är de små änglar och älskar allt man utmanar dem med för att i nästa ögonblick bara tvärvägra… Livet liksom. Vi skrattade och pratade i alla fall om alla snöiga äventyr vi haft, och vi kände oss så himla lyckliga över att ha varandra.

Efter lunchen var det dags för en liten paus från skidåkningen, så Micke och jag bestämde oss för att ta en tur på längdskidor i den snöiga skogen. Det var så vackert där bland de snötäckta träden, och vi njöt av att bara vara tillsammans i naturen, bara han och jag. Det var verkligen en underbar stund och jag är så glad över att jag börjat med längdskidor efter så många år av bara slalom. Det blir något helt annat och dessutom en stund då Micke och jag får en chans att hänga lite för oss själva.

Till sist samlade vi ihop barnen igen och begav oss till Experiums bowlingbanor för att avsluta dagen med en rolig kväll tillsammans. Det var så härligt att se alla skratta och tävla med varandra, trots att vi var lite trötta och slitna efter vår dag i snön. Och jag måste erkänna att jag blev ganska stolt när jag slog en strike – heja mig! Det skall tilläggas att jag förlorat varenda gång i år så en vinst kändes lite extra härlig 😉

Så där har ni den, vår underbara vinterdag på Högis! Det är dagar som dessa som får mig att inse hur mycket jag värdesätter den tid jag har med min familj. Jag känner mig så tacksam över att få uppleva dessa stunder tillsammans och skapa minnen som vi alla kommer njuta av när vardagen är tillbaka.

Det är viktigt att komma ihåg att varje dag, oavsett väder, erbjuder möjligheter att skapa fantastiska upplevelser. Det handlar om att omfamna stunden och göra det bästa av den. Så även om solen inte sken och snön föll, blev det en otrolig dag.

Tack för att ni följer med på våra äventyr här på hannasanglar.se! Jag hoppas att ni också får möjlighet att uppleva något liknande med era nära och kära. Livet är kort, så låt oss fylla det med kärlek, skratt, lycka och lite bubbel.

Ha en underbar dag och ta hand om er! Jag ser fram emot att dela fler äventyr och stunder från vårt liv med er här på bloggen.

Kramar, Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.