Mios magiska utomhusoaser hemma hos härliga Frida Fahrman

Dream team, Frida och Sanna från Spalt PR 🤩

Idag hade jag förmånen att besöka Fridas fantastiska hem, där vi bjöds på en superhärlig stund fylld av inspiration, underbart sällskap, gott att äta och dricka, och framför allt: årets mest inspirerande uterum! På plats fick vi inte bara njuta av det vackra uterummet som Frida lät bygga för några år sedan, utan också utforska en stora delar av Mios olika utemöbler i små oaser som Frida och ett härligt team från Mio så kreativt inrett trädgården med 🤩

Hur härligt med ett stort runt matbord i trädgården?! Detta har en diameter på hela 160 cm vilket gör det idealt för större sällskap eller härligt maffiga fåtöljer runt bordet.

Fridas hem är verkligen en dröm att besöka. Det är så fint och personligt inrett där färger, former och grönska skapar en oerhört hemtrevlig miljö. Det var så tydligt att Frida och Mioteamet lagt ner mycket tid och kärlek på att skapa de vackra utomhusmiljöerna vilket verkligen satte igång drömmandet om egna små oaser här hemma! Nu vill jag bara skapa massa små rum i vår trädgård där hela familjen kan få njuta och hänga med varandra och vänner!

Det här uterummet är ju bara så oerhört fint! Magi 🤩

Sällskapet var lika underbart som miljön. Vi var ett glatt gäng som drömde oss tillbaka till helgen som bjöd på sol och värme ☀️ Idag fick vi skapa värmen tillsammans istället men det var verkligen inte svårt! Allt var så himla fint ordnat för oss med små vackra snittar och bubbel mm så värmen spred sig trots kylan 🥶

För den som suktade extra mycket efter sommar och hade kliande, gröna fingrar, bjöd dagen även på en härlig aktivitet. Vi fick nämligen möjlighet att plantera våra egna sommarblommor i vackra krukor, som vi sedan kunde ta med oss hem. Det blev en rolig och kreativ stund som gav oss en extra dos av inspiration och motivation inför kommande trädgårdsprojekt 🌸🌿

Eftermiddagen var helt enkelt supermysig. Att få chansen att uppleva Mios olika uterum i en så vacker och personlig miljö var en riktig inspirationskälla. Vi lämnade Fridas hem med både minnen och idéer som kommer att lysa upp våra egna trädgårdar och uteplatser under kommande sommarmånader. Årets vackraste uterum var verkligen en fullträff – tack Frida och Mio för en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.