Supermysig vårlunch i snöyran…

Hej på er 🤩

Jag måste berätta om gårdagens superhärliga lunch hemma hos Susanne Histrup! Hennes hem är som en explosion av färg, värme och kärlek – så himla härligt!

Vår värdinna hade bjudit in Diana, @diadonna, för att laga mat åt oss, och herregud vad gott det var! Diana trollade fram en smakresa till Balkan, och jag blev helt kär i alla dofter och smaker.

Då lunchen arrangerades tillsammans med Crockpot använde hon deras Crockpot Express Turbo för att laga maten, och jag måste säga att jag blev helt såld. Den där maskinen kan göra allt! Vi har deras slowcooker hemma men detta var något helt annat 🤩 Den steker, kokar ris och fixar grytor 🙌 Måste nog uppdatera vår!

Dukningen var så färgglad och härlig, precis som resten av Susannes hem. , vårfeelingen var total även fast det började snöa utanför fönstret, aprilväder liksom. Men vad gjorde väl det? Inne hos oss var det ju varmt, mysigt och superhärligt.

Det var så kul att träffa alla härliga vänner och kollegor igen. Vi skrattade, pratade och hade bara så himla kul tillsammans. Den här lunchen var så magisk.

När det var dags att åka hem var min räddare i nöden, Johanna, så snäll och körde mig till tåget så att jag kom hem säkert. Jag är så tacksam för alla fantastiska människor jag har i mitt liv. Hoppas att ni också är omgivna av varma härliga vänner 🤩

Massa kramar till er,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.