Sneak peek från fotostudion

Förra veckan var jag i fotostudion och byggde upp miljöer som sedan plåtades av vår duktiga fotograf Karl. Denna gång var temat ”Årets trend” för 2018. Jag tänkte ge dig en liten sneak peek på hur det såg ut under arbetets gång. Det färdiga resultatet kommer i nummer två och det får jag inte visa riktigt än.. Men håll utkik efter tidningen som kommer till butikerna den 16/1!Inreder i fotostudion Inreder i fotostudionSnyggt stillebenBakom kulisserna i fotostudion

När jag får tillgång till studion är den helt tom på inredning och väggarna är vita. Jag bygger alltså upp allt från grunden. Målar, tapetserar, klättrar på stegar, bygger ihop möbler, osv. Efter några timmars slit är det dags för det absolut roligaste – inreda! Då sätter jag upp gardiner, stryker kuddfodral, flyttar runt möbler och inredningsprylar tills det ser snyggt ut i kameran. Att vara stylist är ett slitsamt men oerhört roligt och kreativt jobb. Jag älskar det!

Kram Matilda