Favoritbilder ur Hus & Hem

Nummer 14 har varit i butikerna i några dagar nu och jag tänkte dela med mig av mina favoritbilder ur tidningen. Min personliga stil är inte alls fångad i några av dessa bilder men det är nog därför de är mina favoriter i just detta nummer. Jag älskar att inspireras av andra stilar än min egen och hitta detaljer, färger eller material som på något sätt skulle fungera i mitt egna hem.

Vi visar alltid flera hem i tidningen och denna gång har jag hittat några härliga bilder från två olika hem.

Foto: Carina Olander. Styling: Johanna Flyckt Gashi.

Denna bild är en från en 20-talsvilla i Kinna. Dukningen är klassisk och rustik och jag gillar att den känns så charmig och trendig på samma gång. Att duka med tygservetter ger en ombonad känsla och granriset står för färgen på detta matbord. Charmigt!

Foto: Carina Olander. Styling: Johanna Flyckt Gashi.

Här ser du en ombonad hall från en prästgård i Småland. Jag gillar de vackra glasdörrarna som leder in till nästa rum. Hallen känns välkomnande och varm trots vitt golv, vita lister och vita dörrar. Tapeten är hemligheten här. En varm färg och ett harmoniskt mönster gör att jag vill vila ögonen på denna bild. Sen ger såklart det gamla träbordet, granen och de tända ljusen också värme åt rummet.

Foto: Karl Anderson. Styling: Matilda Appelberg

Sista favoritbilden är det faktiskt jag själv som har stylat. Men jag gillar enkelheten i denna bild. En vas och en blomsterbukett, that´s it. Ibland behövs det inte mer än så, och visst är det härligt att det inte alltid behövs dyra designprylar för att skapa vara blickfång i hemmet.

Läser du Hus & Hem? Har du några favoritbilder från tidningen?

Kram Matilda